Nyheter

Boka tid

Tandreglering barn och vuxna i Stockholm -Östermalm
| No.8 ortodonti | Invisalin

No.8 ortodotonti är din moderna specialistklinik i tandreglering og Invisalign, för barn och vuxna, centralt på Narvavägen 8 på Östermalm, i Stockholm. Vi har lång erfarenhet i osynlig tandreglering som Invisalign, och alla typer ortodonti behandlingar, med patienten i fokus. Vi opererar med fast pris på avbetaling. Välkommen!
www.no8ortodonti.se

Microbotox

Microbotox är en ansiktsbehandling där mikroskopiska mängder botuliniumtoxin blandas med hyaluronsyra och vitaminer för att sedan stämplas in i hudlagret. Botuliniumtoxinet påverkar muskeländarna som fäster mot hudlagret vilket minskar synligheten av fina linjer, ger en hudföryngring och arbetar förebyggande mot ålderstecken. Behandlingen ger även en porsammandragning till följd av att musklerna runt porerna drar ihop sig. Passar även dig med fet hud pga att oljeformationen i porerna reduceras vilket bidrar till minskad uppkomst av acne. När blandningen stämplas in kommer kollagenproduktionen att stimuleras vilket ger spänstigare hud. 

PRP-behandling...

...även kallad vampyrbehandling, är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hud med exempelvis rynkor, solskador och ärr. Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod injiceras i huden eller hårbotten.
PRP-behandling för ett fylligare hår :  PRP-behandling kan utföras på håret på huvudet men även skäggtillväxten kan stimuleras av behandlingen. 

Tandbleking

ATT TÄNKA PÅ

 Vi rekommenderar att ni har besökt en tandläkare de senaste 6 månaderna innan behandling, för att ha fått en ordentlig genomgång av tänderna samt en ordentlig rengöring som kan hjälpa till och ge ett ännu bättre resultat.

Undvik färgade mat och dryck i 72 timmar efter behandligen då blekningsprocessen fortsätter. tex: kaffe, te, coca cola, rött vin, soya, tomatsåser, rödbeter, curry, choklad, färgad tandkräm m.m.

Boka tid